Menjünk és csináljuk!

2017.11.15 08:43

Menjünk és csináljuk!

 

Az ilyen típusú emberek szinte bármibe belevágnak, mert úgy érzik, hogy abból úgyis valami jó fog kisülni, ha pedig nem akkor biztosan tanulnak valamit az egészből. Az viszont nehézséget okozhat, mint minden esetben, ha abból indulunk ki, hogy mindenki úgy érez és tesz, mint mi hogy megértsük azt, hogy nem minden ember ilyen hogy türelmesek legyünk másokkal, akik tovább gondolkodnak, több információra van szükségük. Mert minket hajt a kíváncsiság az hogy mi vár ránk, az bizony annyira motiváló hogy nem igazán gondolunk a következményekre. Persze ez nem azt jelenti, hogy felelőtlenek vagyunk, csak annyit, hogy belül érezzük, hogy mi a jó nekünk. Ha érezzük mi a jó, akkor minek azon annyit gondolkodni. 
Van bennünk egy fajta bizalom, hogy minden rendben lesz. És általában így is alakul.

Vannak olyanok, akiknek mérlegelésre van szüksége, hogy neki álljanak valaminek, mert előre tudni szeretnék a lehetséges végkifejleteket. Az élet viszont a legtöbb esetben nem ilyen kiszámítható és bár kalkulálunk A, B és C verzióval végül D lesz belőle. Valahol a kettő között olyan döntéseket hozhatunk, amik megalapozottak és mégis szívből jönnek.

Persze ehhez nagyon fontos, hogy nyitottak és elfogadóak legyünk saját magunkkal és a másikkal is, aki a társunk, a gyerekünk, vagy a kollégánk. Nincsenek jó és rossz személyiségek, csak egyszerűen nem vagyunk egyformák, ami így van jól :Minél többet tudunk magunkról és a velünk együtt dolgozó, élő emberekről, annál könnyebb, szeretet teljesebb és még hatékonyabb is lesz az együttműködés. Tanuljuk, ismerjük meg magunkat és a többi embert is. Időnként vannak súrlódások, de szeretettel és odafigyeléssel - ha mindenkét fél nyitott - akkor tudunk egymáshoz közelíteni és jó kis csapatot alkothatunk. Nézzünk a különbözőségekre, mint lehetőségekre hogy mindenki tanulhat mindenkitől valamit.

 

Szeretettel: Veronika

 

Elérhetőség

Kineziológia Biatorbágy /Győr / skype +36 20 526 9111

Skype: kincsvevi81
ujraosszhangban@gmail.com