Az ELTÉ-n végeztem német bölcsész karon és a diplomám letétele után nemzetközi cégeknél helyezkedtem el. Néhány éven belül SAP HCM tréner lettem, majd nemzetközi projektekben vettem részt, mint csoportvezető. Annak ellenére, hogy a karrierem folyton felfele ívelt, úgy éreztem más irányba kell terelnem az életemet. Ehhez segített hozzá az a jó néhány erőpróba amivel meg kellett küzdenem, így találtam rá a kineziológiára. Több mint hat évet éltem Németországban, és a kineziológus végzettségemet is ott szereztem meg.

Azt gondolom, hogy a humor az egyik gyógyszer az élet nagy kihívásaira. Furcsa gondolatnak hangzik talán elsőre. Mégis ez az életfelfogásom! Nagyon sokszor segített a mosoly, a nevetés a nehéz időszakokban. A szívből jövő nevetésnek óriási pozitív hatása van testünkre, lelkünkre. A nevetés, a sírás oldja a sztresszt! Felszabadít és teret ad az új gondolatoknak, lehetőségeknek.

A kineziológia is pontosan ezt teszi, feloldja a negatív stresszt és segít továbblépni, nyugodtan döntéseket hozni. Emellett az oldás alatt és közvetlen utána is érezhetünk egyfajta megkönnyebbülést, megszabadulunk a régóta cipelt terhektől. Az életünk nyugodtabb, boldogabb lehet. Persze a választás, hogy készen állunk-e a változtatásra mindig a mi kezünkben van.

Ha úgy érzed eljött az idő és változtatni szeretnél, akkor szívesen támogatlak ebben!

Ich habe in Budapest Germanistik studiert, und fing an bei verschiedenen internationalen Firmen sowohl in Ungarn als auch in Deutschland zu arbeiten. Obwohl meine SAP Karriere stets gestiegen ist - wurde zur Gruppenleiterin befördert und habe eigene Projekte in SAP HCM Bereich geleitet, hatte ich das Gefühl, dass diese Stelle mich nicht ausfüllt.

Nach einigen großen Herausforderungen in meinem Leben - privat und beruflich - habe ich die Kinesiologie kennengelernt. Das Interesse an dieser Methode wurde immer stärker in mir, so habe ich die Kurse in München absolviert und wurde zur Kinesiologin. Selbst das Lernen hat mir sehr viel Spaß gemacht und wusste, dass ich auch anderen damit helfen möchte.

Wenn Sie Interesse haben Ihr Leben selbst in die Hand nehmen zu wollen, so lade ich Sie gerne ein, auf diese spannende Reise sich selbst kennen zu lernen!