Gyakran feltett kérdések / FAQ

Kérdések és válaszok:

Mennyi ideig tart egy oldás?

Átlagosan 1-1,5 órát vesz igénybe

Mi történik az oldás során?

A kliens elmondja, hogy mi miatt érkezett a kineziológushoz, majd izomtesztelés következik, aminek segítségével megkeressük a probléma gyökerét, feloldjuk az ott keletkezett stresszt különböző technikák segítségével, majd ez hat a jelen problémára, ami megszűnik. Otthonra a kliens kap személyre szabott megerősítő mondatokat, amik támogatják a változást. A kezelés végén kiteszteli a kineziológus, hogy mikor lesz a következő kezelés.

Hány oldás kell egy témára?

Mivel minden ember más dolgokat élt meg az élete során, ezért ez változó. Átlagosan 1-3 oldás elegendő egy téma feldolgozására.

Gyerekeket is lehet kezelni kineziológiával?

A kis gyerekeknél, nagyjából 6-8 éves korig az édesanyát kezeljük, mert a kettejük közötti kapcsolat nagyon szoros. Nagyobb gyerekeknél, akik már oda tudnak figyelni a kezelésre és akiket lehet izomtesztelni, őket már lehet kineziológiával kezelni. Minden esetben az anyával teszteljük le, hogy kin végezzük a kezelést.

Mi van ha nálam nem hat a módszer?

A kineziológiai módszer szinte kivétel nélkül alkalmazható bárkin. Ha viszont a kliens úgy érzi, hogy a személyiségéhez nem illik ez a módszer, akkor dolgozhatunk Katie Byron „Négy kérdés” módszerével, illetve  Theta healing meditációban is kiáshatjuk a probléma gyökerét. Személyes konzultációban szívesen adok tanácsot azzal kapcsolatban, hogy melyik módszer lenne a legmegfelelőbb.

Elérhetőség

Kineziológia Biatorbágy /Győr / skype +36 20 526 9111

Skype: kincsvevi81
ujraosszhangban@gmail.com